FORMA DE pagament

Els preus exhibits en el Lloc web són els finals, en Euros i inclouen els impostos, tret que per exigència legal, especialment quant a l’IVA, s’assenyali i apliqui qüestió diferent.

Les despeses d’enviament no es troben inclosos en els preus finals dels productes tal com es mostren en el Lloc web. Així, LA VACAMUU realitza els serveis de lliurament i/o enviament a través de GASTROPARTNERS.

Els preus poden canviar en qualsevol moment, però els possibles canvis no afectaran les comandes o compres respecte als que l’Usuari ja hagi rebut una confirmació de comanda.

Els mitjans de pagament acceptats seran: Targeta de crèdit/dèbit.

Les targetes de crèdit estaran subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de l’entitat bancària emissora d’aquestes, si aquesta entitat no autoritzés el pagament, LA VACAMUU no serà responsable per cap retard o falta de lliurament i no podrà formalitzar cap contracte amb l’usuari.

Una vegada que LA VACAMUU rebi l’ordre de compra per part de l’Usuari a través del Lloc web, es farà una pre-autorització en la targeta que correspongui per a assegurar que existeixen fons suficients per a completar la transacció. El càrrec en la targeta es farà en el moment en què s’enviï a l’Usuari la confirmació d’enviament i/o confirmació del servei que es presta en forma i, en el seu cas, lloc establert.

En tot cas, en fer clic a “REALITZAR LA COMANDA” l’Usuari confirma que el mètode de pagament utilitzat és seu o que, en el seu cas, és el legítim posseïdor de la targeta regal o de la targeta abono.