estem al

Pirineu Català

Omple el següent formulari i ens possarem en contacte amb tu ho abans possible.

Teléfon o whasapp

681 30 50 60

Email

lavacamuu@lavacamuu.cat

Enviant el formulari s’accepta la Política de Privacitat, aquí resumida;

En compliment de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals que ens subministri a través del portal www.lavacamuu.cat, via telefònica, o per correu electrònic seran tractats de manera confidencial i passaran a formar part d’un fitxer titularitat de Doble *Efecte, S.L.
Les seves dades personals seran utilitzats per a atendre la seva petició d’informació, la gestió i prestació dels serveis oferts per Doble *Efecte, S.L., i per a l’enviament de futures comunicacions comercials que poguessin ser del seu interès.

Així mateix, l’informem que pot exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició conformement al que es preveu en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, mitjançant la devolució del seu correu electrònic amb l’esment “BAIX”.

Les dades sol·licitades a l’Usuari mitjançant formularis indicats amb un asterisc (*) seran els estrictament necessaris per a poder proporcionar-li el servei o per a poder posar-se en contacte amb l’Usuari. En cap cas, el fet de no proporcionar més dades que els estrictament necessaris suposarà un minvament en la qualitat del servei.

L’Usuari garanteix que les dades personals facilitades són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació en aquests.
L’Usuari serà l’únic responsable de qualsevol mal o perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar a Doble *Efecte, S.L.. o a qualsevol tercer, a causa de l’emplenament dels formularis amb dades falses, inexactes, incomplets o no actualitzats.
En el cas que l’Usuari inclogui dades de caràcter personal de tercers deurà, amb caràcter previ a la seva inclusió, informar-los del que s’estableix en la present política de privacitat, sent l’únic responsable de la seva inclusió.