Condiciones de ENTREGA

Lliurament a domicili:

L’enviament es farà per l’empresa de missatgeria en fred Gastropartners

Enviaments dins de la província de Barcelona de dilluns a dissabtes (excepte festius). Realitzant la comanda abans de les xx hores, es lliurarà l’endemà, tret que triïs rebre la teva comanda en una data diferent en el checkout.

El termini de lliurament en domicili serà de 24 a 48 hores si les comandes han estat confirmats abans de les x:00 h sempre que els productes de la comanda es trobin en estoc. Les comandes confirmades després de les x:00 h. tindran un termini de lliurament de 24/72 hores (dies hàbils). Els terminis de lliurament comprenen el temps transcorregut entre el tancament de la comanda i l’adquisició dels productes per part del consumidor. Ha de tenir en compte que els dies hàbils són considerats de dilluns a divendres (sense comptar ni cap de setmana ni festius). En casos puntuals a causa de problemes d’estoc, el nostre equip d’incidències es posarà en contacte amb el Client per telèfon o email per a informar-lo del termini de lliurament una vegada estigui disponible el producte desitjat.

L’empresa de missatgeria lliura habitualment en horari comercial, així que, si té alguna preferència horària per al lliurament entre demà o tarda, pot indicar-la en les observacions de la comanda i l’agència seleccionada tractarà de complir-lo en la mesura de les seves possibilitats de ruta i horari.

Els productes els lliuraments dels quals requereixin de terminis diferents reflectiran aquesta particularitat en la seva descripció.

L’enviament serà gratuït per a aquelles comandes amb un import superior a 80€, Si la comanda no supera aquest import, el cost de l’enviament serà de 8,25€.

El lliurament de la comanda s’efectuarà en la mateixa adreça indicada en el procés de compra, la qual podrà verificar en el correu de confirmació enviat a la seva adreça de correu electrònic

Si després de diversos intents de lliurament, l’agència de transport no ha estat capaç de realitzar el lliurament i la comanda torna a les nostres instal·lacions, el client haurà de fer-se càrrec de les despeses de devolució, x€.